2023 sigorta fiyatları nedir?

ANASAYFA SİGORTA BLOG 2023 sigorta fiyatları nedir?

2023 sigorta fiyatları nedir?

Ongun Sigorta

2023 yılı ile birlikte 2022 yılına göre tüm ürün ve hizmetlerde; enflasyon, döviz, işletme, işçilik, kira, lojistik ve benzeri tüm maliyetlerin artışına paralel olarak sigorta poliçesi primleri artmıştır. Kahramanmaraş ilimizde 06 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve çevresindeki illerle birlikte toplamda 10 ilimizi etkileyen deprem felaketi sonucunda, yaklaşık 50 bine yakın can kaybının yanı sıra, binlerce bina, araçlar, özel işyerleri ve kamu binaları ile bölgedeki hastaneler zarar görmüş veya yıkılmıştır. Ülkemiz, 2020 yılı Mart ayından bu yana pandemi ile başlayan ekonomik sıkıntılarla mücadele ederken, üstüne bir de deprem felaketini yaşamıştır.

Yaşanan deprem felaketine bağlı olarak ağırlaşan mevcut şartlarda, 2023 sigorta fiyatları nedir diye merak ediyorsanız, şirketimizle iletişime geçebilirsiniz. Böylesine büyük bir deprem felaketinin ardından yaraların sarılması için devletimiz ve milletimiz el ele vermektedir. DASK Kurumu ve sigorta şirketleri, hasar tespit çalışmalarının hemen ardından sigortalıların maddi kayıplarını karşılamaya devam etmektedir.

Toplumsal anlamda büyük can ve mal kayıplarının oluştuğu böylesi zamanlarda, yitip giden canlar geri gelmese de maddi kayıpların karşılanması için sigorta sistemi devreye girmiştir. Sigorta aynı zamanda milli servetin korunmasına yarayan ve risklerinizi küçük primlerle güvence altına alabileceğiniz gerekli ve önemli bir sistemdir.

 

Tüm bireysel ve kurumsal sigorta ihtiyaçlarınız için bizi hemen arayabilirsiniz.

 

Geçmiş olsun Türkiye sad

 

SİGORTA TEKLİF BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

 

#2023SigortaFiyatlarıNedir

#EnHesaplıSigortalar

#EnUygunSigortalar

 



TEKLİF AL