2023 en uygun sigortalar

Ongun Sigorta

Sigorta sektöründe farklı sigorta türlerine göre tarife fiyatları her yıl veya dönemsel olarak değişiklik göstermektedir. Zorunlu sigortaların tarife prim ve şartları kamu otoritesince belirlenir. Ancak, zorunlu sigortalar dışındaki diğer tüm sigortalarda, deprem teminatı için alınan prim dışında kalan teminatlar için sigorta şirketleri farklı serbest tarife fiyatları uygular. Fakat yine de sigorta şirketlerinin yangın sigortaları gibi poliçelerde birbirlerinden çok uzak fiyat farklılıkları genel itibarıyla oluşmamaktadır. Fiyat rekabetinin daha fazla olduğu alanlara genel olarak bakıldığında, özellikle oto kaza sigortalarında kasko ile özel sağlık sigortalarında (TSS VE ÖSS) yaşanmaktadır. Burada rekabet gücünün durumunu sigorta şirketlerinin yönettikleri portföyün teknik karlılığı ve portföy yapısı belirlemektedir. Sigorta bir risk yönetimi olduğundan, fiyat tarifesi yönetimi de dinamik ve sürekli güncellenip yönetilir.

Şirketimiz, çok sayıda sigorta şirketinin yetkili acentesi olduğundan dolayı sigortalılarına alternatif teklifler sunabilmektedir. Şirketimizde, bireysel ve kurumsal tüm profesyonel branşlarda hizmet verilmektedir. 2023 yılında da en uygun sigortalarla sizleri buluşturmaya devem edeceğiz.

Özellikle bilmenizi isteriz ki teminatları daraltılmış, sigorta limitleri düşürülmüş ve-veya muafiyet uygulayarak, teminat ve hasar sonrası da hizmet kapsamını daraltan en ucuz sigortaya sizleri yönlendirmek istemiyoruz. Tam tersine en dolu ve en geniş kapsam ve teminatlar ile siz değerli sigortalılarımızı buluşturmak istiyoruz. Çünkü, olası bir hasar neticesinde, minimum mağduriyet yaşanması adına, mesleki deneyimlerimizin sigortalılarımıza tam olarak yansıtılması gerektiğine inanıyoruz.

 

TÜM SİGORTA TALEPLERİNİZ İÇİN

TIKLAYINIZ

 

#2023EnUygunSigortalar

#EnHesaplıSigortalar2023

#EnUygunSigortaÇeşitleri



TEKLİF AL