2022 Tüm Sigortalar ve Fiyatları ne kadar?

ANASAYFA SİGORTA BLOG 2022 Tüm Sigortalar ve Fiyatları ne kadar?

2022 Tüm Sigortalar ve Fiyatları ne kadar?

Ongun Sigorta

Değerli sigortalı adayları, ihtiyaç duyabilecek olduğunuz ve hali hazırda bireysel veya kurumsal olarak yaptırdığınız tüm sigorta poliçelerinizin, dijital halini ve-veya yenileme vadelerini bizimle paylaşmanız durumunda, alternatif sigorta tekliflerinizi, vadesine yaklaşık 10 gün kala hazırlayarak tarafınıza sunabileceğimizi bilmenizi isteriz. Tarafınıza hazırlanan sigorta teklifleri, sadece fiyat odaklı olmayacaktır. Mevcut poliçelerinizin teminat ve limitleri yenileme sürecinde gözden geçirilerek, gerekli iyileştirmeler yapılarak tarafınıza sunulacaktır. Değerli sigortalılar ve sigortalı adayları, zorunlu veya zorunlu olmayan eski veya yeni trend tüm sigorta türleri konusunda tarafımızdan bilgi, teklif ve ücretsiz sigorta danışmanlığı alabilirisiniz.

 

Sigorta Fiyatları

Sigorta fiyatlamaları; her bir sigorta şirketinde farklı poliçe türlerine göre dönemin maliyetleri ve aktüeryal hesaplamaları göz önünde bulundurularak düzenlenir. Sigorta sektöründe ürün fiyatlamaları statik değil, dinamik olarak ayarlanır. Bazı zorunlu sigortalarda (Dask, Trafik) ise sigorta limitleri, şartları ile tavan primler, kamu otoritesi tarafından belirlenmektedir. 2022 yılında tüm sigorta fiyatlarında pandemi ile birlikte özellikle oto kaza sigortalarında ciddi artışlar yaşanmıştır. Aynı zamanda, tıbbi giderlerin karşılanması için yapılan özel sağlık sigortalarının yıllık primleri de artmıştır. Ancak, her şeye rağmen sigortalıların bu dönemde sigortadan vazgeçmemeleri ve poliçelerini yenilemeleri gerekir. Çünkü, enflasyonist ortamlarda oluşabilecek kayıpların maliyetleri bugünden yarına her geçen gün artmaktadır. Ülkemiz finans piyasalarında TL’nin değer kaybı ve döviz kurunun artışı, sigortasız kalmamayı gerektiriyor. Ayrıca, özellikle bu dönemde yabancı para birimi cinsinden ödenebilen poliçelerin, Usd veya Euro olarak ödenmesini tavsiye etmekteyiz. Böylece, sigortalıların olası hasar tazminlerinde kur farkı zararları oluşmayacaktır.

Sigorta, sahip olunan değerlerin, ani ve beklenmedik olaylar karşısında oluşan zararlarını, finansal olarak ikame edebilmek için sigortacı ile sigortalı arasında yapılan sözleşmelerdir. Bu sözleşmeler, sigortacı ve sigortalının haklı menfaatlerini korur. Poliçeden kaynaklı olarak yaşanabilecek itilaflı durumlarda, poliçeyi düzenleyen sigorta şirketinin Sigorta Tahkim Komisyonu üyesi olması halinde, tahkim devreye girerek hakemlik yapacaktır.  smiley  

 

Sigorta Çeşitleri? TIKLAYINIZ

Zorunlu Sigortalar? TIKLAYINIZ

Sigorta BLOG, TIKLAYINIZ

Tüm Sigorta Teklifleri için TIKLAYINIZ

 

#2022TümSigortalar

#2022SigortaFiyatlarıNeKadar

#2022EnUygunSigortaFiyatları



TEKLİF AL